2016 – MARTIN BUTTRICH + ILARIO ALICANTE + IRIS MENSA

Info

Time: december 10, 2016 11.00PM
Location: Effenaar, Dommelstraat 2, 5611 CK Eindhoven
Event Type: Suono Culture
Organized By: Suono Culture
buy tickets

Suono Culture

Suono heeft wederom de beste tech-, progressive house en techno DJ’s die er rondlopen bij elkaar gebracht in een prachtige lineup, wat een helden deze avond.

Martin Buttrich (Desolat)
Deze zeer gerespecteerde artiest die veelvuldig te bewonderen is in DC10 op de feesten van Circoloco op Ibiza en de Kiesgrube in Neuss. Hij is prominent lid van de formatie ‘Better Lost Than Stupid’, waar hij met Mathias Tanzmann en Davide Squillace samenwerkt. Met producties op Desolat van Loco Dice hebben we hier wederom een parel te pakken uit de dance!


Ilario Alicante (Cocoon)

Nog één van die Ibiza grootheden – deze Italiaanse DJ draait veel voor Cocoon van Sven Väth waarmee hij regelmatig de dj-booth deelt. Afgelopen zomer heeft hij vaak optredens in Amnesia gehad, waarbij hij zowel het terras als de club op stelten heeft gezet. Dit wordt puur genieten.

Iris Menza
Deze opkomende artiest uit België is langzaam maar zeker haar naam aan het vestigen, zowel nationaal en internationaal. Met optredens van Ibiza tot Berlijn is ze haar naam als opkomend techno grootheid zeker aan het waarmaken. Vet!