2014 – JORAN VAN POL

Info

Time: november 29, 2014 11.00PM
Location: Effenaar, Dommelstraat 2, 5611 CK Eindhoven
Event Type: Suono Culture
Organized By: Suono Culture
buy tickets

Suono Culture

Na de uitverkochte editie met Secret Cinema in oktober is het in november opnieuw tijd voor een avondje knallen. ‘Rising star’ Joran van Pol komt Suono Culture in hogere sferen brengen met een maar liefst 3 uur durende dj set.

Joran van Pol trekt met zijn grote talent al op jonge leeftijd de aandacht van elektronische grootmachten Richie Hawtin en Dubfire. Resultaat daarvan zijn releases op de labels van deze kanonnen. De tracks ‘Üntitled’ en ‘Faded’ komen uit via MINUS en SCI+.TEC.

Deze producties brengen Joran’s carrière in een stroomversnelling en onder de vleugels van Richie Hawtin groeit Joran uit tot een dj van wereldklasse. Hij is een graag geziene gast met optredens in clubs als Cocorico, Crobar Buenos Aires en Barraca Valencia, maar ook op festivals als Awakenings en Welcome to the Future komt hij met regelmaat terug in de line-up. Was 2013 al een bijzonder jaar, in 2014 heeft Joran zijn plaats pas echt veroverd op het allerhoogste niveau. Suono Culture is dan ook meer dan trots dat ze dit bijzondere talent hebben weten te halen voor een speciale 3 uur durende dj set.

Joran zal muzikaal bijgestaan worden door nieuwkomer Luna Ludmila(Sublunary / club Poema) en Suono Culture’s resident en birthday boy Lucio.